50 ayat Alkitab ngeunaan dosa kjv

0
3201

Ayat Alkitab ngeunaan dosa KJV. Dosa mangrupikeun penghancur takdir, Dosa mangrupikeun sifat iblis dina umat manusa. Hijina tamba dosa nyaéta pikeun dilahirkeun deui. Firman Allah dieusi ayat Alkitab ngeunaan dosa, naon éta, pangaruh sareng akibatna. Ayat Alkitab ieu bakal nyalametkeun anjeun tina tempat dosa nalika anjeun diajarkeunana. Maca aranjeunna kalayan ngado'a, tapa dina aranjeunna sareng ogé ngadoakeun sareng aranjeunna pikeun hasil anu maksimal.

50 ayat Alkitab ngeunaan dosa Kjv

1). Rum 3: 23:
23 Kanggo sadaya parantos dosa, sareng kaseueurna kamulyaan Gusti;

2). Kajadian 4: 4-7:
4 Sareng Abel, anjeunna ogé nyangking bawana domba sareng tina gajihna. Sareng PANGERAN parantos hormat ka Abel sareng kurban-Na: 5 Nanging ka Kain sareng kurban na anjeunna henteu hormat. Jeung Kain éta pisan ambek, sareng rupa na rina. 6 Ngandika PANGERAN ka Kain, Naha naha anjeun amarah? jeung kunaon kéngingkeun wajah anjeun? 7 Upami anjeun ngalakukeun hadé, kedah anjeun henteu ditampi? sareng upami anjeun henteu weléh, dosa aya dina panto. Sareng ka maranehanana bakal janten kersinan, sareng anjeun bakal mrentahna.

3). Galatia 5: 19-21:
19 Ayeuna karya-karya daging nyata, anu aya; Pelacuran, laku cabul, najis, lasciviousness, 20 Idolatry, sihir, sengit, varian, nyiksa, murka, pertengkaran, sedutan, heresies, 21 Dengki, rajapati, mabok, jomblo, sareng sapertos kieu: tina anu kuring nyarioskeun ka anjeun sateuacan. parantos ogé nyarioskeun ka anjeun dina waktos ka tukang, yén jalma-jalma anu ngalakukeun hal-hal ieu henteu meulah Karajaan Allah.

4). Jabur 119: 25-29:
25 Nyawa abdi nyepeng kana lebu: nyegerkeun abdi nurutkeun ujaran anjeun. 26 Kuring parantos nyatakeun jalan-jalan, sareng anjeun nguping kuring: ngajarkeun perintah-prentah abdi. 27 Ciptakeun abdi ngartos jalan tina parentah-Mu, janten ku kuring nyarioskeun karya-karya kaajaiban. 28 Nyawa kuring dilebur ku kasusah: nguatkeun abdi nurutkeun ujaran anjeun. 29 piceun tina kuring cara ngabohong: sareng pasihan ka hukum-hukum kuring.
5). Yesaya 40: 28-31:
28 Naha anjeun henteu dikenal? naha anjeun henteu nguping, yén Gusti anu langgeng, PANGERAN, Nu Nyipta ngeureunkeun bumi, teu bosen, atanapi teu kaleungitan? teu aya anu milarian pamahamanna. 29 Anjeunna masihan kakuatan ka samar; jeung pikeun anu teu boga kakuatan, Anjeunna ningkatkeun kakuatan. 30 Malah para nonoman bakal samar sareng bosen, sareng para pamuda bakal murag: 31 Tapi anu ngantosan PANGERAN bakal ngabagékeun kakuatan; aranjeunna kedah dipasang kalayan jangjang sapertos garuda; aranjeunna kedah ngajalankeun, sareng henteu bosen; sarta aranjeunna bakal leumpang, sareng henteu samar.

6). Kolose 3: 5-6:
5 Ku sabab maréntahkeun anggota-anggota anjeun anu aya di bumi; cabul, najis, kaasih, teu kabiruan, concupiscence jahat, sareng hawa nafsu, anu nyembah berhala: 6 Atuh hal-hal 'murka Gusti datang kana barudak anu henteu patuh:

7). Mateus 23: 23-24:
23 Cilaka anjeun, guru sareng Parisi, munapik! sabab anjeun mayar kasapuluh tina mint sareng anise sareng kummin, sareng parantos ngaleungitkeun masalah anu langkung beurat tina hukum, pangadilan, rahmat, sareng iman: hal ieu kedah dilakukeun, sareng teu ngantunkeun sanés-sanés. 24 Yeuh pituduh buta, anu galur dina hiji gnat, sareng ngelek onta.

8). Mateus 25: 45-46:
45 Teras Anjeunna bakal ngawaler aranjeunna, nyarios, Katuhu Kami pitutur ka anjeun, Kusabab anjeun ngalakukeun hal anu henteu salah sahiji anu paling saeutik ieu, maka ieu henteu kuring. 46 Sareng ieu bakal najis kana hukuman anu langgeng; tapi anu soleh kana hirup langgeng.

9). Yokanan 4: 10-14:
10 Yesus ngawaler sareng saurna, Upami anjeun terang kurnia ti Allah, sareng saha anu ngadangu ka anjeun, Pasihan ka abdi; Anjeun bakal parantos naroskeun ka Anjeunna, teras anjeunna bakal masihan anjeun cai anu hirup. 11 Wanita saurna ka anjeunna, Pak, anjeun teu gaduh nanaon ngagambar, sareng sumur jero: ti mana anjeun gaduh cai anu hirup? 12 Naha anjeun langkung ageung tibatan bapa urang Yakub, anu ngabéré sumur ieu sareng nginum dirina, sareng anak-anakna, sareng sato-ingon? 13 Waler Yesus sareng nyarios ka dirina, Sing saha waé anu nginum cai ieu bakal haus deui: 14 Tapi sing saha waé anu nginum cai anu ku kuring dipasihkeun moal pernah haus; tapi cai anu ku abdi wajib dipasihkeun bakal aya di jero sumur cai anu mekar nepi ka hirup langgeng.
10). Yakobus 4: 17:
17 Kukituna pikeun anu terang pikeun ngalakukeun kahadéan, tapi henteu ngalakukeun, éta dosa mangrupikeun dosa.

11). Jabur 19: 13:
13 Tetepkeun hamba-Mu ogé tina dosa-dosa sombong; ngantepkeun aranjeunna henteu gaduh kakawasaan kuring: maka kuring bakal jujur, sareng kuring moal polos tina kaleresan hébat. 14 Hayu kecap-kecap tina sungut kuring, sareng semedi haté, katampi di payuneun anjeun, O Lord, kakuatan kuring, sareng panebus abdi.

12). Siloka 5: 1-22:
Anak lalaki kuring, talikan kana kawijaksanaan abdi, sareng rengking ceuli abdi kana pamahaman abdi: 1 supados anjeun mikahkeun budi, sareng lambé-sééng anjeun jaga pangaweruh. 2 Kanggo lambé awéwé anu anéh turun tina madu, sareng sungutna langkung lancar dibanding minyak: 3 Tapi tungtungna pait sapertos wormwood, seukeut sapertos pedang duaan. 4 sukuna turun ka maot; léngkah-léngkahna dicekel naraka. 5 Kéngingkeun anjeun kedah ningal jalan hirup, jalanna digentos, sahingga henteu tiasa terang aranjeunna. 6 Dangukeunan kuring ayeuna, yeuh barudak, tur moal angkat tina kecap-kecap tina sungut kuring. 7 Jauhkeun jalan anjeun jauh ti anjeunna, sareng henteu deukeut kana panto imahna. 8 Benerkeun pikeun ngahargaan ka batur batur, sarta taun-taun ka tukang kejam: 9 Bener urang asing janten ngeusi harta; jeung padamelan anjeun janten di bumi sanés; 10 Sareng anjeun tunggara kapungkur, nalika daging sareng awak anjeun dihakan, 11 Sareng saurna, Kumaha kuring nyengit paréntahna, sareng manah kuring hina nyolok; 12 Sareng henteu nurut kana sora guru-guru kuring, atanapi henteu ngawangsang ceuli kuring ka anu paréntah ka kuring! 13 Kuring ampir di sadayana jahat di satengahing jamaah sareng rapat. 14 Inuman cai tina tina sumur sorangan, sareng cai anu ngaluarkeun cai ogé. 15 Boga cai mancur Anjeun sumebar ka luar negeri, sareng walungan cai di jalan-jalan. 16 Kéngingkeun janten ngan ukur anjeun sorangan, sareng sanés urang asing 'sareng anjeun. 17 Ayo mancur rahayu: sareng girang sareng pamajikan ti nonoman anjeun. 18 Anggapna janten sapertos sayang anu mikacinta sareng pikaresepeun. hayu nya payu nyugemakeun anjeun sepanjang waktos; sareng dipilampah anjeun salawasna cinta-Na. 19 Sareng naha kenging, anaking anjeun, dipeungpeuk ku awéwé anu anéh, sareng nangkeup dina sabarga asing? 20 Pikeun cara manusa di payuneun Pangéran, sareng anjeunna sasarengan sadaya bukuna. 21 Kaleresan nyalira bakal nyandak jalma-jalma jahat, sareng anjeunna kedah dicekel ku dosa-dosa na.

13). Hakim 8: 31-35:
31 Sareng selirna anu aya di Sikem, anjeunna oge ngalahir hiji putra, anu namina disebat Abimelek. 32 Jeung Gidéon bin Yoas tilar dunya dina yuswa lami, teras dikubur di kuburan Yoas, bapakna, di Ophra tina Abi-Érrites. 33 Dina kaayaan maot, nalika Gidéon tiwas, yén bani Israil parantos mundur, teras ngabobalan Baalim, sareng ngadamel Baal-berith salaku dewa. 34 Jeung barudak Israil henteu émut ka PANGERAN Allahna, anu ngaluarkeun aranjeunna tina tangan sadayana musuhna di unggal sisi: 35 Sanes nunjukkeun kaéndahan ka imah Yérubaé, nyaéta, Gideon, dumasar kana sagala kahadéan anu Anjeunna parantos nunjukkeun ka Israil.

14). Yesaya 64: 6:
6 Tapi kami sadayana janten barang najis, sareng sadaya kabeneran kami sapertos rags najis; sareng urang sadayana sirup sapertos daun; jeung kalepatan urang, sapertos angin, ngaleungitkeun kami.

15). Siloka 28: 13:
13 Saha anu nutupi dosa-Na moal aya kamakmuran: tapi sing saha waé anu nyaketan sareng ngantunkeun aranjeunna bakal nampi rahmat.

16). 1 Yohanes 1: 7-9:
7 Tapi lamun urang leumpang di lampu, sakumaha anjeunna terang, urang ngagaduhan sasama sareng anu sanés, sareng getih Yesus Kristus Putra-Na ngabersihkeun urang tina sagala dosa. 8 Upami urang nyarios yén urang teu gaduh dosa, urang nyasar ka diri urang, sareng kaleresan henteu aya dina diri urang. 9 Upami urang ngaku dosa-dosa, anjeunna satia sareng ngan saukur ngahampura dosa-dosa urang, sareng ngabersihan urang tina sagala kaluputan.

17). Ibrani 1: 3:
3 Anu jadi kacaangan kamulyaan na, sareng gambar nyata jalma-jalma, sareng ngajunjung sagala hal ku kecap kakuatan-Na, nalika anjeunna nyalira ngabersihan dosa-dosa, calik di sisi katuhu Majapahitas anu luhur;

18). Ezekiel 36: 23:
23 Sareng kuring bakal nyucikeun nami hébat kuring, anu jengkel di antara kabur, anu ku anjeun parantos diisih di tengahna; sarta kapir bakal terang yén Kuring nyaéta PANGERAN, saur Pangéran ALLAH, nalika kuring bakal disucikeun di anjeun sateuacan panonna.

19). Markus 11:25:
25 Sareng nalika anjeun nangtung neneda, hapunten, upami anjeun ngagaduhan anu kedah ngalawan: yén Bapa anjeun anu aya di sawarga tiasa ngahampura anjeun kalepatan anjeun.

20). Ibrani 4: 15:
15 Pikeun urang geus teu mangrupa Imam Agung anu teu bisa keuna ku rasa infirmities kami; tapi éta dina sakabéh titik cocoba kawas jadi kami, acan tanpa dosa.

21). Lukas 5:32:
32 I sumping teu nelepon ka taqwa, tapi sinners kana tobat.

22). Jabur 103: 12:
12 Salaku sajauh wetan nyaeta ti kulon, jadi jauh hath anjeunna dikaluarkeun transgressions kami ti kami.

23). Mateus 18: 21-22:
21 Salajengna Petrus sumping ka anjeunna, saurna, Gusti, sabaraha lanceukna kuring kedah dosa ka kuring, sareng kuring ngahampura? dugi ka tujuh kali? 22 Saur Isa ka Anjeunna, Kuring teu ngucapkeun ka Anjeun, Dugi ka tujuh kali: tapi, Dugi ka tujuh puluh tujuh.

24). Jabur 84: 10:
10 Pikeun sadinten di pengadilan anjeun langkung saé tibatan sarébu. Kuring rada kedah janten penjaga gawang di dewa gusti abdi, tibatan cicing di kemah-kemah kajahatan.

25). Rum 7: 7:
7 Naon anu bakal urang sebutkeun? Naha hukumna dosa? Gusti nyaram. Henteu, kuring henteu acan terang dosa, tapi ku Torét: pikeun kuring henteu acan terang hawa nafsu, kecuali Torét parantos nyarios, Moal covet.

26). Siloka 10: 29:
29 Jalan PANGERAN mangrupikeun kakuatan pikeun anu jujur; tapi karusakan bakal janten tukang ngalanggar tindak.

27). Imamat 5: 5:
5 Sarta bakal janten, nalika anjeunna kaliru dina salah sahiji hal ieu, anjeunna bakal ngaku yén anjeunna ngalakukeun dosa dina hal éta:

28). Jabur 79: 9:
9 bantosan kami, ya Allah kasalametan urang, pikeun kamulyaan nami anjeun: sareng ngaluarkeun kami, sareng ngabersihkeun dosa-dosa kami, demi nami thy.

29). Rum 6: 22:
22 Nanging ayeuna dibebaskeun tina dosa, sareng janten abdi-abdi ka Gusti, anjeun ngagaduhan buah pikeun kasucian, sareng tungtungna hirup langgeng.

30). Imamat 5: 17:
17 Sareng hiji jiwa dosa, sareng ngalaksanakeun salah sahiji hal ieu anu dilarang dilakukeun ku paréntah-Ku PANGERAN; sanaos anjeunna henteu ngartos, acan anjeunna kaliru, sareng kedah nanggung kasalahanana.

31). Rum 5: 21:
21 Éta jadi dosa hath lawasniya ka maot, malah jadi bisa Grace kakuasaan ngaliwatan amal saleh ka hirup langgeng ku jalan Yesus Kristus Gusti urang.

32). Ezekiel 18: 21:
21 Nanging upami anu jahat bakal nyingkur tina sagala dosa-dosa anu ku anjeunna kalaksanakeun, sareng teraskeun sagala katetepan abdi, sareng ngalakukeun anu kalebet hukum na leres, anjeunna pasti bakal hirup, anjeunna moal maot.

33). Daniel 2: 22:
22 Anjeunna ngungkabkeun hal anu jero sareng rusiah: anjeunna terang naon anu aya di gelap, sareng terang anu cicing sareng anjeunna.

34). Titus 2: 14:
14 Anu ngorbankeun nyalira pikeun urang, supaya anjeunna tiasa ngabebaskeun kami tina sagala kasalahan, sareng ngabersihan diri ka dirina janten jalma anu ghaib, rajin kana karya anu saé.

35). Jabur 34: 16:
16 Beungeut PANGERAN nyaéta ngalawan jalma-jalma anu ngalakukeun jahat, pikeun ngeureunkeun pangéling-éling ti bumi.

36). Jabur 32: 3:
3 Nalika kuring cicingeun, tulang abdi ngaliwat ngaraos kuring ngaraos sadinten sadinten.

37). Jabur 32: 1:
1 Rahayu saha Anjeunna anu dihampura, anu dosana katutup.

38). 1 Korinta 15: 34:
34 Ngahudangkeun kana kabeneran, sareng ulah dosa; pikeun sabagian teu gaduh ilmu ngeunaan Gusti: Kuring ngucapkeun ieu pikeun éra anjeun.

39). Mateus 5: 29:
29 Sareng upami panon katuhu anjeun nyigeung ka anjeun, lebet kaluar, sareng lebar ti Mantenna; sabab éta kauntungan pikeun anjeun yén salah sahiji anggota-anggota anjeun kedah binasa, sareng henteu sadayana awak anjeun kedah tuang ka naraka.

40). Ibrani 9: 14:
14 Langkung-langkung deui getih Al-Masih, anu ngalangkungan Roh anu langgeng henteu nyalira ka dirina tanpa cacad ka Allah, ngabersihkeun kalepatan anjeun tina padamelan pikeun ngaladénan Gusti anu hirup?
41). Efesus 1: 7:
7 Dina saha urang gaduh panebusan ngaliwatan getih-Na, pangampura dosa, numutkeun kana kaayaanana;

42). Yakobus 5: 14-15:
14 Naha aya anu gering di antawis anjeun? hayu anjeunna nyauran para sesepuh garéja; teras sina sina ngadoakeun anjeunna, ngalebetkeun anjeunna kalayan minyak dina nami TUHAN: 15 Sareng doa iman bakal nyalametkeun anu gering, ku PANGERAN bakal ngangkat anjeunna; sareng upami anjeunna tos ngalakukeun dosa, aranjeunna bakal dihampura.

43). Yakobus 3: 16:
16 Pikeun mana envying sarta alatan masalah téh, aya galau jeung unggal karya jahat.

44). 1 Yohanes 4:10:
10 Di dieu cinta, henteu ku urang dipikacinta ka Allah, tapi ku Anjeunna dipikacinta ka urang, sareng ngutus Putra-Na janten ramalan pikeun dosa-dosa urang.

45). Siloka 14: 12:
12 Aya jalan anu sigana leres pikeun lalaki, tapi tungtungna aya jalan anu maot.

46). Rum 2: 12:
12 Kanggo sadaya anu tos dosa tanpa hukum, ogé bakal binasa tanpa hukum: sareng saloba anu parantos dosa dina hukum bakal dihukum ku hukum;

47). Siloka 14: 34:
34 Kaadilan ngagedekeun hiji bangsa: tapi dosa mangrupikeun fitnah ka hiji jalma.

48). Siloka 10: 7:
7 Pangeling-eling orang leres kaberkahan: tapi sing jahatna bakal lebur.

49). Ezekiel 18: 30b:
30 Ku sabab éta kuring bakal nangtoskeun anjeun, umat Israil, masing-masing nurut kana jalanna, saur PANGERAN PANGERAN. Tobat, sareng tobatkeun diri anjeun tina sagala kalepatan anjeun; sahingga kaleresan moal janten karusakan anjeun.

30). 1 Korinta 15: 3-4:
3 Kusabab kuring nganteurkeun ka anjeun anu mimiti tina anu kuring ogé katampi, kumaha Kristus maot pikeun dosa-dosa urang numutkeun kana Kitab Suci; 4 Sareng anjeunna dikubur, sareng anjeunna bangkit deui dinten katilu numutkeun kitab suci:

advertisements
artikel saméméhna21 Nunjuk Doa pikeun arah ketuhanan
artikel salajengna50 ayat Alkitab ngeunaan kabeneran kjv
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu