30 pangiriman doa sareng ayat-ayat bibli

0
10530

Obadiah 17

17 Tapi kana Gunung Sion bakal nganteurkeun, sareng kedah kasucian; jeung imah Yakub bakal mibanda possessions maranéhanana.

Aya jumlah pangiriman pikeun tiap anaking Allah di Sion. 30 Ieu doa kiriman poin sareng ayat Alkitab nyaéta ngabuka panon urang ka paninggalan spiritual urang dina Kristus Yesus. Al Masih parantos mayar harga pikeun total pangiriman kami, ku sabab urang kedah nempatkeun tungtutan dina altar doa. Urang kedah ngagaduhan anu diaku ku kakuatan. Émut putra prodigal kedah nyalira pikeun pangénggalan na ngabina milik tina ramana.

Naon anu anjeun henteu nungtut, anjeun henteu pantes, naon anu anjeun henteu ngudag, anjeun henteu gaduh. 30 ieu doa titik panganteur jeung ayat Alkitab bakal pituduh anjeun nalika anjeun ngadoalan cara pikeun gaduh harta anjeun.

30 pangiriman doa sareng ayat-ayat bibli

1). Duh Gusti, kuring nampi kabebasan dinten ieu tina unggal pola jahat ti. Bumi bapak kuring dina nami Yesus.

2). Gusti anu ngaluarkeun Daud tina singa, biruang sareng Goliath kedah nyalurkeun kuring tina unggal raksasa kahirupan kuring dina ngaran Yesus.

3). Duh Gusti, nangtoskeun unggal lalaki sareng awéwé anu kuat dina kahirupan kuring sareng nganteurkeun kuring sagemblengna tina panangan aranjeunna dina nami Yesus

4). Duh Gusti, nyalurkeun kuring tina sagala panyiksa dunya laut di p kuring / usaha / usaha, imah kuring cicing sareng kulawarga kuring dina nami Yesus.

5). Duh Bapa, anjeun mangrupikeun Gusti anu Maha Kawasa, nunjukkeun diri anjeun anu kuat sareng nyalurkeun abdi tina jalma anu kuat teuing pikeun nami Yesus.

6). Duh Gusti, kirimkeun kuring tina sagala bentuk serangan spiritual ti roh-roh sihir laut sareng tukang sihir dina nami Yesus.

7). Duh Gusti, kirimkeun kuring senjata spiritual anu ngagaduhan ngalawan kuring sareng kulawarga kuring dina nami Yesus.

8). Duh Gusti, kuring ngaleupaskeun sorangan tina unggal salaki spiritual sareng pamajikan spiritual dina nami Yesus.

9). Duh Gusti, ku rahmat anjeun nyalametkeun abdi tina sadaya babaturan jahat dina nami Yesus.

10) Duh Gusti, ngabela panyabab kuring sareng aranjeunna anu narékahan sareng kuring sareng gelut jalma anu ngalawan kuring dina nami Yesus.

11). Duh Gusti nyalira kuring tina kecanduan jahat ieu (Sebutkeun kecanduan) anu nyobian uing dina nami Yesus.

12). Duh Gusti, nyalurkeun kuring tina kalepatan getih getih dina ngaran Yesus.

13). Duh Gusti, nyalurkeun kuring tina tangan lalaki jahat jeung teu munasabah dina ngaran Yesus.

14). Duh bapa, mugi-mugi kajahatan na jahat digolongkeun kana aranjeunna, nyalametkeun jiwa abdi tina jiratan anu jahat dina nami Yesus.

15). Duh Gusti, nyalametkeun jiwa kuring tina unggal sato-sato jahat anu milarian pikeun meakeun kuring dina ngaran Yesus.

16). Kuring nampi panyalindungan dinten ieu tina duraka ti dunya jahat dina nami Yesus.

17). Duh Gusti, nyalurkeun kuring tina sumanget Nafsu dina nami Yesus.

18). Duh Gusti, ku roh suci anjeun ku kuring terus nungtun abdi, meureun kuring moal sono dina kahirupan dina nami Gusti.

19). Duh Gusti, ku kakuatan anu kawasa, nyalametkeun abdi tina sagala kasulitan kuring dina ngaran Yesus.

20). Kuring medharkeun dinten yén kuring sareng murangkalih anu parantos ku Gusti parantos kasebetan tina kajahatan sareng permaénan dunya ieu dina nami Yesus.

21). Duh Gusti, sabab pamikiran anjeun ka abdi téh hadé, nyababkeun kahirupan kuring terus-terusan dina nami Isa.

22). Kuring nyatakeun yén ku getih Yesus Kristus kuring bébas tina unggal jinis perbudakan dina nami Yesus.

23). Duh Gusti, nyalurkeun kuring tina sagala hal anu narik kuring mundur dina kahirupan sareng takdir dina nami Yesus.

24). Kuring leupas diri tina unggal kakuatan syaitan anu nyepengan kuring dina nami Yesus.

25). Duh Gusti, nyalametkeun kuring tina sumanget bohong sareng kecap-kecap jahat dina nami Yesus.

26). Duh Gusti, nyalurkeun kuring tina sagala peperangan anu disiapkeun pikeun kuring dina nami Yesus.

27). Duh Gusti, kirimkeun kuring tulung ka bapa, kanggo sia-sia mangrupikeun pitulung lalaki dina nami Yesus.

28). Duh gusti, kéngingkeun pangiriman anjeun nyababkeun kuring gaduh pos abdi ??? sési dina nami Yesus.

29). Kuring medharkeun dinten yén ku ngado'a sareng panyaluran sumanget Yesus Kristus, panyalindungan abdi bakal permanén dina nami Yesus.

30). Kuring paréntah yén Gusti parantos nyalabarkeun kuring tina kakuatan satan sareng i kedah dilestarikan pikeun Karajaan Swarga di nami Yesus.

Hatur nuhun Yesus.

10 Ayat Alkitab ngeunaan nyalametkeun tina penindasan

Teu aya anu ngirimkeun kecap sapertos kitu, kecap-kecap dewa bakal ngabuka panon anjeun hak anjeun dina Kristus sareng ngabantosan anjeun maksimalkeunana. 10 ayat Alkitab ngeunaan nyalametkeun tina penindasan ieu bakal nungtun anjeun nalika anjeun ngadoakeun diri anjeun tina sagala perangkap penindasan. Maca sareng tapa dina éta.

1). Jabur 91: 1-16
1 Saha jalma anu cicing di tempat rusiah Nu Maha Tinggi bakal tetep aya dina kaayaan kalangkang Gusti Nu Maha Kawasa. 2 Kuring bakal nyarios TUHAN, Anjeunna mangrupikeun pangungsian sareng beteng kuring: Allah abdi; Anjeunna anu ku kuring percanten. 3 Pasti anjeunna bakal nyalametkeun ka anjeun tina jiret para paman, sareng tina panyawat anu parah. 4 Anjeunna bakal nutupan anjeunna bulu na, sareng handapeun jangjangna kedah anjeun percanten: kaleresanna bakal tameng sareng umpan. 5 Moal sieun ku teror ku wengi; atawa pikeun panah anu ngibur ku beurang; 6 atanapi pikeun kameunangan anu leumpang di gelap; atawa pikeun karusakan anu musnah beurang. 7 Sarébu bakal murag di sisi anjeun, sareng sapuluh rébu di sisi katuhu anjeun; tapi moal ngadeukeutanana. 8 Ngan ukur panon anjeun anu badé ningali sareng ningali pahala éta jahat. 9 Kusabab anjeun parantos damel PANGERAN, anu mangrupikeun pangungsian kuring, anu Maha Tinggi, tempat pamujaan; 10 Teu aya anu bakal ditimpa kajahatan, atanapi moal aya anu terang janten deukeut tempat tinggal anjeun. 11 Ku sabab anjeunna bakal masihan malaikat-malaikat pikeun ngeculkeun ka anjeun, pikeun ngajaga anjeun dina sadaya cara-cara mu. 12 Aranjeunna bakal ngasuhkeun ka panangan anjeun, supados henteu dampal suku anjeun ngalawan batu. 13 Anu dipilampah kana singa sareng tamber: singa anom sareng naga kedah dijajak dina suku. 14 Kusabab anjeunna parantos bogoh ka abdi, maka abdi bakal ngémutan anjeunna: abdi bakal nyetél anjeunna ka luhur, kumargi anjeunna parantos terang nami kuring. 15 Anjeunna bakal nyauran kuring, sareng kuring bakal ngawalon anjeunna: Abdi bakal bareng anjeunna dina kasulitan; Kuring bakal nganteurkeun anjeunna, sareng ngahargaan anjeunna. 16 Kalayan panjang umur kuring bakal nyugemakeun anjeunna, sareng nunjukkeun kasalametan abdi.

2). Rum 8: 1-10:
1 Kukituna teu aya anu ngahukum ka jalma-jalma anu aya dina Al Masih Yesus, anu henteu nurutan daging, tapi saatos Roh. 2 Pikeun hukum Roh hirup dina Kristus Yesus anu ngajantenkeun kuring bébas tina hukum dosa sareng maot. 3 Kanggo naon hukum henteu tiasa dilakukeun, dina yén éta lemah ngalangkungan daging, Gusti ngutus Putra-Na sorangan dina pasemon daging anu dosa, sareng pikeun dosa, ngahukum dosa dina daging: 4 Supaya kabeneran hukum bisa dicumponan di urang, anu leumpang henteu nurutan daging, tapi saatos Roh. 5 Kanggo jalma-jalma anu aréa pikeun ngémutan hal-hal daging; tapi aranjeunna anu saatos Roh, kana hal-hal Roh. 6 Pikeun méntal anu maot nyaéta maot; tapi dipikiran rohani mangrupikeun kahirupan sareng katenangan. 7 Kusabab pikiran kadagingan éta permusuhan ka Allah: sabab éta henteu tunduk kana hukum Allah, moal tiasa pisan. 8 Sangkan jalma anu aya dina daging moal tiasa pikaresepeun ka Allah. 9 Tapi anjeun henteu aya dina daging, tapi aya dina Roh, upami janten Roh Allah cicing di anjeun. Ayeuna upami teu aya anu gaduh Roh Kristus, aranjeunna sanés kagungan na. 10 Sareng upami Kristus aya dina anjeun, awak mayit kusabab dosa; tapi Roh teh hirup kusabab kabeneran.

3). Efesus 6: 10-18:
10 Tungtungna, sadulur-sadulur kuring, kuat dina Pangéran, sareng dina kakuatanana ku kakuatanana. 11 Pasang sadayana anu disajikeun ku Gusti, supados anjeun tiasa tahan ngalawan widadari Iblis. 12 Pikeun urang teu perang ngalawan daging sareng getih, tapi pikeun kapala-désa, anu ngalawan kakuatan-kakuatan, ngalawan panguasa ka alam dunya ieu, ngalawan rohani spiritual di tempat-tempat luhur. 13 Ku sabab kitu nyandakkeun ka anjeun sadaya senjata anu ku Gusti, ku anjeun tiasa tahan dina dinten anu jahat, sareng anggeus sadaya, nangtung. 14 Ngadegkeun, sabalikna salembut anjeun nganggo kaleresan, sareng ngagaduhan ka luhur payudara; 15 Sareng suku anjeun diségél ku persiapan Injil karapihan; 16 Luhureun, nyandak tameng iman, dimana maranehanana tiasa nyingkirkeun sagala panah-musuh anu jahat. 17 Sarengkeun helm kawilujengan, sareng pedang Roh, anu mangrupikeun firman Allah: 18 Doa salawasna kalayan sagala doa sareng panyuwun di Roh, sareng ningali éta kalayan sagala katekunan sareng nyuhunkeun sadayana umat suci;

4) Rum 6: 14-19:
14 Pikeun dosa moal meunang dikuasai ku anjeun: sabab anjeun henteu dina hukum, tapi dina rahmat. 15 Kumaha teras? naha urang ngalakukeun dosa, sabab urang henteu handapeun hukum, tapi handapeun sih rahmat? Gusti nyaram. 16 Naha anjeun teu terang, yén saha anjeun masrahkeun diri anjeun salaku batur pikeun nurut, hamba-hambana anjeun saha anu anjeun patuh; naha tina dosa nepi ka maot, atanapi taat kana kaadilan? 17 Tapi Allah diucap, yén anjeun mangrupikeun abdi-abdi dosa, tapi anjeun parantos nurut tina manah anu mangrupikeun doktrin anu dikirimkeun ka anjeun. 18 Sing teras dibebaskeun tina dosa, anjeun janten abdi-abdi soleh. 19 Kuring nyarioskeun cara-cara lalaki kusabab lemahna daging anjeun: sabab sakumaha anjeun parantos nyerah anggota-anggota anggota abdi ka najis sareng ka kalepatan; bahkan ayeuna parantos ngawasa anggota-anggota anggota Anjeun kaadilan kana kasucian.

5) Yakobus 5: 13-16:
13 Naha aya di antawis anjeun ditanggung? mugi anjeunna ngado'a. Naha aya anu pikaresepeun? hayu anjeunna nyanyi pujian. 14 Naha aya anu gering di antawis anjeun? hayu anjeunna nyauran para sesepuh garéja; teras sina sina ngadoakeun anjeunna, ngalebetkeun anjeunna kalayan minyak dina nami TUHAN: 15 Sareng doa iman bakal nyalametkeun anu gering, ku PANGERAN bakal ngangkat anjeunna; sareng upami anjeunna parantos ngalakukeun dosa, aranjeunna bakal dihampura. 16 Ngakosa kalepatan anjeun ka karana, teras neneda hiji-hiji pikeun anu bakal disageurkeun. Doa doa anu hadé pikeun jalma anu soleh pisan.

6). 1 Korinta 15: 55-58:
55 O maot, mana timah mu? Wahai kubur, dimana kameunangan anjeun? 56 Nyeri maot éta dosa; jeung kakuatan dosa mangrupikeun hukum. 57 Tapi nuhun ka Gusti, anu masihan kami kamenangan ngaliwatan Gusti Yesus Kristus. 58 Ku sabab kitu, dulur-dulur anu dipikacinta, janten anjeun tabah, henteu katelepasan, teras-terasan dina padamelan Gusti, kusabab anjeun terang yén pagawéan anjeun henteu sia-sia dina Gusti.

7). Yokanan 10: 9-11:
9 Abdi mangrupikeun panto: ku kuring upami aya anu asup, anjeunna bakal disalametkeun, teras bakal asup sareng kaluar, sareng milarian padepokan. 10 maling moal sumping, tapi pikeun maok, sareng maehan, sareng ngancurkeun: Kuring sumping supaya aranjeunna gaduh kahirupan, sareng anu aranjeunna bakal gaduh langkung seueur. 11 Abdi angon anu saé: angon anu saé anu masihan nyawana pikeun domba.

8). 2 Samuel 22: 2-3:
2 Sareng saurna, PANGERAN mangrupikeun batu kuring, sareng beteng kuring, sareng panyalindungan abdi; 3 Allah batu mah; Anjeunna bakal dipercaya ku kuring: anjeunna tameng kuring, sareng tanduk kasalametan kuring, munara luhur kuring sareng pangungsian kuring, penyelamat abdi; Anjeun salamet kuring tina kekerasan.

9). 2 Korinta 10: 3-4:
3 Pikeun sanajan urang leumpang dina daging, urang moal perang saatos daging: 4 (Kanggo senjata perang urang henteu sacara kadagingan, tapi anu kawasa ku Gusti pikeun nyumput benteng kuat

10). 1 Petrus 5: 8-9:
5 Kitu ogé Anjeun anom, sumebetkeun diri ka sesepuh. Leres, sadayana anjeun tunduk hiji, sareng janten ngagem hina: sabab Allah nolak bangga, sareng masihan rahmat ka anu hina. 6 Maka anjeun langkung hina dina tangan anu kawasa Gusti, ku Anjeunna tiasa ngaluhurkeun anjeun dina waktuna waktos: 7 Ngubur sagala jaga anjeun ka Anjeunna; pikeun anjeunna ngajagaan pikeun anjeun. 8 Kudu waspada, waspada; sabab musuh anjeun, Iblis, sapertos singa anu ngagero, milari saha anu anjeunna tiasa tuang: 9 Saha anu nolak iman dina iman, nyaho yén kasangsaraan anu sami dilaksanakeun di sadulur-saderek anjeun anu aya di dunya.

 

advertisements
artikel saméméhnaDoa nunjuk pikeun kasucian
artikel salajengna21 Nunjuk Doa pikeun arah ketuhanan
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu