30 ayat Alkitab ngeunaan ngatasi kasieun

0
3531

Sieun nyaéta sabalikna ti iman. Ayat Injil ieu ngeunaan nungkulan sieun bakal ningkatkeun iman anjeun sareng ngancurkeun kasieun anjeun. Iblis asup kana kahirupan anjeun nalika anjeun sieun, sieun mangrupikeun konci pikeun operasi setan dina kahirupan urang Kristen. Sakali-kali dina bibel urang diparéntahkeun ulah sieun, Gusti henteu hoyong urang cicing dina kasieun, tibatan Anjeunna hoyong urang hirup dina iman. Firmanna nyarios "jalma adil bakal hirup ku iman".
Baca ieu ayat Alkitab, tapa dina aranjeunna sareng ngaku aranjeunna iraha wae anjeun sieun nanaon. Nyaho yén Tuhan aya sareng anjeun iklan anjeunna moal ngantep anjeun ngantunkeun anjeun. Ayat Alkitab ngeunaan ngabéréskeun kasieun anu bakal ngaleungitkeun kasieun tina kahirupan anjeun salamina dina nami Yesus. Study sareng henteu sieun.

30 ayat Alkitab ngeunaan ngatasi kasieun

1). Yesaya 41: 10:
10 Teu sieun; pikeun kuring sareng anjeun: teu matak kaganggu; pikeun Kami Gusti anjeun: Kuring bakal nguatkeun ka anjeun; nuhun, abdi bakal ngabantosan anjeun; ya, kuring bakal nunjang ku leungeun katuhu kabeneran abdi.

2). Jabur 56: 3:
3 waktosna kuring sieun, kuring bakal ngandelkeun ka anjeun.

3). Yosua 1: 9:
9 Dupi Abdi teu paréntah thee? Jadi kuat tur of a kawani alus; jadi teu sieun, ngayakeun jadi thou dismayed: keur thy Gusti Alloh téh mibanda thee whithersoever thou goest.
4). Yesaya 41: 13:
13 Kusabab Abdi PANGERAN Allah anjeun bakal nahan leungeun katuhu anjeun, paribasa ka anjeun, ulah sieun; Abdi bakal bantosan ku anjeun.

5). Filipi 4: 6-7:
6 Ati-ati pikeun nanaon; tapi dina unggal hal kalayan doa sareng nyuhunkeun kalayan syukur, nyuhunkeun panyuwun anjeun dimaklumkeun ka Gusti. 7 Sareng katengtreman Gusti anu ngalangkungan sadayana pangertian, kedah jaga ati sareng pikiran anjeun ngalangkungan Kristus Yesus.

7). Jabur 118: 6:
6 PANGERAN aya di sisi kuring; Abdi moal sieun: naon anu tiasa dilakukeun ku manusa ka kuring?

8). 1 Yohanes 4:18:
18 aya sieun di bandung; tapi asih sampurna casteth kaluar sieun: sabab sieun hath siksa. Manéhna nu feareth teu dijieun sampurna di bandung.
9). Jabur 23: 4:
4 Leres, sanaos kuring ngaliwat lebak kalangkang maot, kuring moal sieun jahatna; sabab déwasa sareng abdi; rod anjeun sareng staf anjeun anu kuring kanyamanan.

10). 1 Petrus 5: 7:
7 casting sadayana perawatan anjeun kana anjeunna; keur manehna careth pikeun anjeun.
11). Siloka 29: 25:
25 Sieun ku manusa nyangking jiret: tapi saha waé anu ningal ka PANGERAN bakal aman.

12). Jabur 27: 1:
1 PANGERAN abdi terang sareng kasalametan abdi; saha anu kuring sieun? PANGERAN mangrupikeun kakuatan kahirupan kuring; saha anu kuring sieun?
13). 2 Timoteus 1:7:
7 Pikeun Allah henteu masihan kami sumanget sieun; tapi tina kakuatan, sareng kanyaah, sareng akal sehat.

14). Jabur 34: 4:
4 Kuring naros ka PANGERAN, sareng anjeunna nguping ka kuring, sareng ngaluarkeun abdi tina sadaya kasieun kuring.

15). Pamindo 31: 4:
6 Sing kuat sareng sing wani, ulah sieun, moal matak sieun ka aranjeunna: pikeun PANGERAN Gusti Allah anjeun, nya eta anu bakal diiring ku maraneh; Anjeunna moal gagal anjeun, atanapi ngantepkeun anjeun.
16). Yokanan 14:1:
1 Sanés haté anjeun matak kaganggu: percaya ka Allah, ogé percanten ka kuring.

17). Rum 8: 15:
15 Pikeun maraneh teu narima sumanget tindakan ngajadikeun babu deui sieun; Tapi maraneh geus narima Roh nyoko, whereby kami ceurik, Abba, Ama.
18). Pamindo 31: 8:
8 Sareng PANGERAN, Anjeunna mangrupikeun anu sateuacan payun; anjeunna bakal sareng anjeun, Anjeunna moal gagal anjeun, atanapi ngantepkeun anjeun: ulah sieun, atanapi matak kaget.
19). Mateus 10: 29-31:
29 Naha henteu dijual dua manuk maya? sareng salah sahiji aranjeunna moal turun dina taneuh tanpa Bapa anjeun. 30 Tapi buuk na sirah anjeun sadaya wilangan. 31 Janten henteu sieun, anjeun langkung berharga ti seueur manuk maya.
20). Ibrani 13: 6:
6 Ku kituna urang tiasa wani ngomong, PANGERAN anu nulungan abdi, sareng abdi moal sieun naon anu kedah laksanakeun ku abdi.
21). Markus 6: 49-50:
49 Tapi nalika aranjeunna ningali Anjeunna leumpang kana laut, aranjeunna ngira éta sumanget, sareng ngajerit: 50 Demi aranjeunna sadayana ningali anjeunna, sareng kagum. Sareng Anjeunna langsung diajak sareng aranjeunna, teras ujar ka aranjeunna, Sumanget: nyaéta kuring; ulah sieun.

22). 1 Petrus 3: 14:
14 Nanging upami anjeun sangsara kusabab amal saleh, bagja aya yeuh: jeung ulah sieun terorna, moal kaganggu;
23). Jabur 56: 4:
4 Ku Allah kuring bakal muji pangandika-na, ku Allah kuring parantos ngandelkeun ku percaya; Kuring moal sieun naon daging anu bisa lakukeun ka kuring.
24). Lukas 12:32:
32 Sieun, sakedik domba; pikeun éta Rama anjeun kersaeun masihan karajaan anjeun.

25). Jabur 103: 13:
13 Kaya sakumaha bapa asih ka anak-anakna, kitu PANGERAN mikanyaah ka jalma anu sieun ka Anjeunna.

26). Lukas 1: 30-31:
30 Malaikat anu nucap ka anjeunna, ulah sieun, Maryam: sabab enggeus anjeun parantos nampi nikmat ka Gusti. 31 Sareng, ningal, anjeun bakal hamil dina rahim anjeun, sareng ngaluarkeun putra, sareng anjeun badé nyebat IESUS.

27). Jabur 31: 19:
19 Oh kumaha hébat kana kahadean anjeun, anu ku Anjeun disimpen pikeun anu sieun ka Mu; anu ku Kami dipilampah pikeun jalma-jalma anu percanten ka anjeun sateuacan putra manusa!

28). Lukas 8:50:
50 Tapi nalika ngadangu Yesus, anjeunna ngawaler anjeunna, saurna, ulah sieun: percanten ngan ukur, sarta anjeunna bakal disageurkeun.

29). Yesaya 51: 12:
12 Kuring, bahkan kuring, anu ngajentur anjeun: saha anjeun, yén anjeun kedah sieun ku saurang lalaki anu bakal maot, sareng putra lalaki anu bakal dijantenkeun jukut;

30). Lukas 12: 6-7:
6 Naha henteu lima spartris dijual dua farthings, sareng teu salah sahijina éta hilap di payuneun Allah? 7 Tapi najan buuk sirah anjeun sadayana diitung. Maka henteu sieun: anjeun langkung berharga ti seueur manuk maya.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu