20 ayat Alkitab anu pangsaéna ngeunaan kaajaiban anu ayeuna

1
3715

Kami ngalayanan kaélangan anu nyiptakeun Gusti, Kristen mangrupikeun mujijat dina dirina sorangan, ku sabab éta ayat-ayat Alkitab ngeunaan mukjijat ayeuna bakal ngarobih kahirupan anjeun sareng ngarobah cara ningali diri anjeun sorangan. Anjeun tiasa ngaharepkeun mujijat anu kajadian dina kahirupan anjeun sapopoé. Gusti tiasa nyababkeun kaayaan sareng peristiwa-peristiwa damel pikeun kahadean anjeun, Anjeunna tiasa mindahkeun jalma-jalma pikeun kahadean anjeun, Anjeunna tiasa nyandak anjeun ti mana anjeun ka tempat anu anjeun pikahoyong. Kaajaiban ieu sareng seueur deui tiasa lumangsung dina kahirupan anjeun upami anjeun ngan ukur percaya.

Baca ieu ayat Alkitab ngeunaan mujijat ayeuna, ngapalkeun aranjeunna, tapa, sareng tetep dina ngaku sepanjang hirup anjeun, bisnis, karir, perkawinan jrrd, ngarepkeun Gusti bakal mujijat dina kahirupan anjeun di daérah ieu sareng wilayah séjén. Nalika iman anjeun kana firman Alloh teu gembleng, anjeun ningali tangan perkasa na kana kahirupan anjeun. Maca sareng barokah.

20 Ayunan Alkitab Pangsaéna Ngeunaan Kaajaiban Ayeuna

1). Markus 10:27:
27 Sareng Yesus ningali aranjeunna nyarios, "Demi manusa mustahil, tapi henteu sareng Gusti: pikeun sareng sadayana Gusti tiasa dilakukeun.

2). Lukas 18:27:
27 Saur saurna, Perkara anu mustahil ku manusa tiasa dilaksanakeun ku Gusti.

3). Markus 9:23:
23 Saur Isa ka Gusti, Upami anjeun tiasa percanten, sagala hal anu tiasa dilampahkeunana ku anu percaya.

4). Yeremia 32:27:
27 Katingalina, kuring Pangéran, Allah sadaya daging: aya naon waé pikeun kuring susah teuing?

5). Jabur 139: 13-14:
13 Sareng anjeun gaduh kagungan batal: ku anjeun parantos katutupan kuring dina rahim indung kuring. 14 Kuring bakal muji kaé; pikeun kuring dilakukeun kalayan matak kagum sareng ngajantenkeun: ngajentulkeun karya-karya mu; sareng yén jiwa kuring terang leres.

6). Lukas 1:37:
37 Pikeun sareng Allah moal aya anu mustahil.

7). Mateus 19: 26:
26 Tapi Yesus ningal aranjeunna, teras ujar ka aranjeunna, Ku lalaki ieu mustahil; tapi ku Gusti Allah sagala hal anu mungkin.

8). Mateus 17: 20:
20 Saur Isa ka maranehna, sabab ku ayana teu percaya: sabab ku nyarioskeun ka anjeun, Upami anjeun ngagaduhan iman sapertos gandum siki sawi, maka anjeun kedah nyarios ka gunung ieu, Alihkeun dugi ka tempat anu langkung; & éta bakal ngaleupaskeun; sareng teu aya anu mustahil kanggo anjeun.

9). Lukas 8:50:
50 Tapi nalika ngadangu Yesus, anjeunna ngawaler anjeunna, saurna, ulah sieun: percanten ngan ukur, sarta anjeunna bakal disageurkeun.

10). Lukas 9: 16-17:
16 Anjeunna nungtun lima roti sareng dua lauk, sareng ningal ka langit, diberkahi aranjeunna, dirobih, sareng masihan ka murid-murid supados ditetepkeun di payuneun jalma. 17 Sareng aranjeunna tuang, teras sadayana dieusi: sareng ditumpuk-serpék serpihan anu tetep tetep aya dua belas bakul.

11). Lukas 13: 10-17:
8 Sareng anjeunna ngawaler nyarios ka anjeunna, Gusti, nyalira waé di taun ieu ogé, dugi ka kuring ngagali ngeunaan éta, sareng dung éta: 9 Sareng upami éta ngahasilkeun, ogé: sareng upami henteu, maka sabada anjeun bakal dipotong. 10 Sareng anjeunna diajar dina salah sahiji sinagihan dina Sabat. 11 Sareng, ningal, aya hiji awéwé anu ngagaduhan sumanget lemah sareng dalapan belas taun, sareng sujud ngahiji, sareng moal tiasa angkat angkat. 12 Sareng Gusti Yesus ningal anjeunna, anjeunna nyauran anjeunna, teras nyarios ka anjeunna, Wadon, dileupaskeun tina kaleresan thy. 13 Sareng anjeunna ditunda panangan-Na, sareng langsung anjeunna disampurnakeun, sareng ngamulyakeun Gusti. 14 Sareng panguasa sinagogé ngawaler kalayan murka, sabab yén Yesus parantos nyageurkeun dina dinten Sabat, teras nyarios ka jalma-jalma, Aya genep dintenna dimana jalma kedah damel: di payuneun anu sumping sareng janten cageur, sareng henteu dina. poe Sabat. 15 PANGERAN teras ngawaler anjeunna, saurna, Hatur munafik, henteu masing-masing anjeun dina Sabat ngaleupaskeun sapi atanapi buritna ti warung, sareng nungtun anjeunna ka cai disiram? 16 Henteu kedah awéwé ieu, sapertos putri Abraham, anu dijirid ku Iblis, lah, ieu dalapan belas taun, dileupaskeun tina beungkeut ieu dina dinten Sabat? 17 Sareng anjeunna nyarioskeun hal-hal ieu, sadayana musuhna isin: sareng sadayana masarakat girang pikeun sadaya hal anu mulya anu dilakukeun ku anjeunna.

12). Markus 6: 49-50:
49 Tapi nalika aranjeunna ningali Anjeunna leumpang kana laut, aranjeunna ngira éta sumanget, sareng ngajerit: 50 Demi aranjeunna sadayana ningali anjeunna, sareng kagum. Sareng Anjeunna langsung diajak sareng aranjeunna, teras ujar ka aranjeunna, Sumanget: nyaéta kuring; ulah sieun.

13). Jabur 9: 1:
1 Abdi bakal muji ka anjeun, Gusti, kalayan haténa abdi; Kuring bakal nunjukkeun sadaya karya-karya mujijat anjeun.

14). Mateus 21: 21:
21 Waler Yesus sareng nyarios ka aranjeunna, Sajatina Kuring nyarios ka anjeun, Upami anjeun ngagaduhan iman, sareng henteu cangcaya, anjeun henteu ngan ukur ngalakukeun ieu anu dilakukeun dina tangkal anjir, tapi ogé upami anjeun bakal ngucapkeun ka gunung ieu, Dipiceun ka jalma , sareng anjeun matak matak kana laut; éta kedah dipigawe.

15). Kisangan 22:7:
6 Sareng deui,, nalika kuring angkat, sareng ngadeukeutan ka Damsyik kira-kira siang, ujug-ujug aya bersinar ti surga anu terang di sakitar kuring.

16). Kisangan 1:9:
9 Sareng anjeunna parantos nyarioskeun hal ieu, nalika aranjeunna ningali, anjeunna diangkat; sareng méga nampi anjeunna teu aya tina paningalianna.

17). Mateus 1: 22-23:
22 Ayeuna sadaya ieu dilakukeun, supados tiasa kalebet pidato anu diucapkeun ku Gusti ku nabi, saurna, 23 Lah, parawan bakal ngalahir, sareng bakal ngalahirkeun putra, sareng aranjeunna bakal nyauran namina Emmanuel, anu mana anu diinterpretasi nyaéta, Allah sareng urang.

18). Kisangan 4:31:
31 Sareng aranjeunna ngado'a, tempat éta geleng di mana aranjeunna ngumpul; sareng aranjeunna sadayana ngeusi Roh Suci, sareng aranjeunna nyarioskeun firman Alloh kalayan wani.

19). Yokanan 20: 8-9:
8 Terus ogé murid anu sanésna, anu sumping heula ka kuburan, sareng anjeunna ningal sareng percanten. 9 Pikeun sakumaha aranjeunna henteu terang Kitab Suci, yén anjeunna kedah naek deui ti nu maot.

20). Yesaya 7: 14:
14 Ku sabab eta PANGERAN nyalira bakal masihan anjeun tanda; Ningali, parawan bakal nyusun, sareng ngalahirkeun lalaki, sareng nyauran namina Immanuel.

advertisements

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu