10 Doa Katolik anu kuat pikeun nyageurkeun nyeri beuteung

2
8490

Katulik di dieu hartosna badan universal Kristus. Kami parantos nyusun doa katolik anu kuat pikeun nyageurkeun nyeri beuteung. Ieu do'a anu kuat sareng pangsaéna ditunjuk kalayan iman. Urang ngalayanan Gusti anu nyageurkeun sareng nyageurkeun unggal dinten anu teras nyauran anjeunna dina doa. Upami anjeun menderita masalah burih sapertos bisul, nyeri beuteung, nyeri mental parna, inféksi beuteung sareng sajabana. Doa ieu tiasa nyageurkeun anjeun ayeuna.

Di dieu di prayerguide, urang henteu ngirangan jalma pikeun nyandak pangobatan, tapi urang ajak aranjeunna nempatkeun kapercayaan ka Gusti langkung ti ubar. Kami parantos ningali tina pangalaman yén seueur kasulitan kaséhatan urang, janten kunaon anjeun tiasa nyandak pangobatan anjeun, tingali yén anjeun ogé ngado'a doa ieu pikeun ngancurkeun panyakit tina akar pikeun nyegah kambuh. Terus ngadoa ieu doa dugi ka ningali hasil dina kahirupan anjeun. Doa anjeun pikeun anjeun nyaéta nalika anjeun ngalaksanakeun doa katolik anu kuat pikeun nyageurkeun nyeri beuteung, yén nyeri éta bakal disapear tina kahirupan anjeun salamina dina nami Yesus.

10 Doa katolik anu kuat pikeun nyageurkeun nyeri beuteung

1). Bapa ku nami Yesus, kuring nyatakeun yén ku jalur anjeun ku kuring disageurkeun, ku sabab kuring paréntah nyeri beuteung ieu kaluar !! Awak kuring dina nami Yesus.

2). Bapa, kuring paréntah unggal nyeri dina beuteung luhur sareng handap kuring eureun ayeuna dina nami Yesus

3). Bapa, kuring paréntah yén nyeri dina peujit kuring anu nyababkeun kuring nyeri teu sabar dudung salamet ayeuna dina nami Yesus.

4). Bapa Kami nyatakeun yén kuring pulih pisan tina bisul dina nami Yesus.

5). Bapa, kuring rebuke beuteung anu ngaganggu dina beuteung kuring, kuring paréntah pikeun ngeureunkeun salilana dina nami Yesus.

6). Ayah, unggal inféksi beuteung anu nyababkeun nyeri ieu, Kuring paréntah pikeun ngilangkeun dina nami Yesus.

7). Bapa kuring nyatakeun yén unggal nyeri beuteung kuring salaku hasil tina karacunan dahareun parantos pisan disageurkeun ku nami Yesus

8). Aduh ngilu, di dieu kecap PANGERAN, kaluar beuteung kuring ayeuna dina nami Yesus.

9). Duh Gusti, hayu kakuatan penyembuhan anjeun ngaleungitkeun abdi sareng dudungkeun kuring leres dina nami Yesus.

10). Bapa hatur nuhun pikeun nyageurkeun kuring tina nyeri beuteung ieu dina nami Yesus.

advertisements

komentar 2

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu